Анонс баскетбольного тижня

«Венето-Черкаси» та «Черкаські Мавпи» цього тижня відправляються до Києва. Дівчата відіграють два матчі в рамках регулярного чемпіонату. Мавпи зіграють проти «Київ-Баскета» в благодійному матчі памʼяті фаната баскетболу Олексія Ачкасова, який у січні цього року загинув захищаючи Україну від російських окупантів.

21-22.02. Київ, ПС «Венето». Єдина жіноча ліга
21.02 14:00 Венето-Черкаси – Франківськ-Прикарпаття -ПНУ
22.02 13:00 Венето-Черкаси – Франківськ-Прикарпаття –ПНУ

Підопічні Наталії Євтушевської цього разу протистоятимуть лідеру турніру  «Франківськ-Прикарпаття –ПНУ». Франківська команда поки не зазнавала поразок в цьому сезоні, тоді як у Венето на рахунку поки лише одна перемога з 5 зіграних ігор. Наша команда є наймолодшою в усій лізі, тому баскетболісткам складно протистояти досвідченішим суперницям, але дівчата стараються!

Вболвальники зможуть спостерігати за грою наживо на YouTube каналі ФБУ.

22.02. Київ, ПС «Венето». Благодійний матч
22.02 15:00 Черкаські Мавпи – Київ-Баскет

Матч присвячено памʼяті багаторічного фаната «Київ-Баскета», учасника клубного фан-руху «Сектор-10» Олексія Ачкасова.

З початку повномасштабної агресії він добровільно пішов у лави ЗСУ, приймав участь в обороні Київської області, а згодом виконував бойові завдання на сході України.

Не зважаючи на свій юний вік, не побоявся бути у самому пеклі цієї війни. Останній бій у своєму житті Май прийняв 24 січня 2023 року в районі села Макіївка Луганської області. Він був єдиним сином у родині.

Цей матч має важливий соціальний статус – на меті організаторів зібрати гроші для Збройних Сил України. Вже зараз можна придбати віртуальний квиток на гру (його вартість 100 грн).

Автор найбільшого донату отримає додаткові подарунки.

Придбати віртуальний квиток (тобто зробити донат на 100 грн) можна за цим посиланням або просто поповнивши картку банки на відповідну суму. Картка: 5375 4112 0316 8187

Кожні 100 гривень дорівнюють одному квитку (донат на 500 гривень дорівнює 5 квиткам для участі в розіграші). Сума донату необмежена.

Напишіть відгук