Черкаські Мавпи-2 обмінялися перемогами зі Львівською Політехнікою

1:1. Із таким показником дублери “Черкаських Мавп” завершили черговий тур Вищої ліги. На власному паркеті підопічні Володимира Чурсіна та Георгія Ступенчука перемогли та поступилися “Львівській Політехніці”.
Дві наймолодші команди Вищої ліги зустрічалися у Черкасах. У цьому турі “Мавпи-2” суттєво підсилилися. За дублюючий склад грало одразу троє гравців Суперліги. Окрім звичних Ігоря Сергеєва та Олега Бондаренка до дубля долучився Дмитро Скапінцев. У першому матчі “Мавпи-2” діяли з позиції сили. Протягом більшої частини зустрічі черкасці лідирували в рахунку. Лише у третій чверті львів’яни дещо скоротили відставання. Однак у четвертій чверті “Мавпи-2” здійснили значний ривок і здобули перемогу – 79:66.

Другий матч мав більш напружений характер. Команди грали хвилями, змінюючи лідера. Так, у першій половині зустрічі лідирували черкасці, однак поступово баскетболісти “Політехніки” перехопили ініціативу. Підопічні Ярослава Зубрицького жорстко прихопили суперника у захисті, як результат атака “Мавп” забуксувала, натомість львів’яни реалізовували свої кидки з дальньої відстані та мали швидкі прориви. Так, у третій чверті гості мали перевагу у 10 очок.

Наприкінці матчу черкасці здійснили невеличкий камбек, але наздогнати суперника не вдалося. Як результат, “Політехніка” перемогла (80:85) і зрівняла рахунок у сезонній серії з “Мавпами” – 2:2.

Георгій Ступенчук, тренер “Черкаських Мавп-2”:
“Це були принципові ігри, адже ми з “Політехнікою” конкуренти за восьме місце у групі. Вчора витягли матч, а сьогодні не вийшло. Ті настанови на матч, про які говорили, не були виконані. Захист – жахливий абсолютно. Про що можна говорити, оскільки у нас був дуже слабкий індивідуальний захист. Те, про що говоримо і робимо на тренуваннях у матчі не працює, забувається. Виникає отака сумбурність, за що і страждаємо. Дещо не вистачає бійцівських якостей хлопцям, програємо командам, гравці яких нижчі за нас. Вони виграють у нас підбирання. Прикро”.

“Черкаські Мавпи-2” – “Львівська Політехніка” – 79:66 
ЧМ: Бондаренко – 25+5 підб+6 пер; Сергеєв – 18+12 підб; Гнойовий – 11+3 підб.
Статистика матчу 

“Черкаські Мавпи-2” – “Львівська Політехніка” – 80:85
ЧМ: Скапінцев – 21+13 підб; Сергеєв – 18+14 підб; Бондаренко – 10+7 підб+7 пер.
Статистика матчу

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук