Черкаські Мавпи-08 – чемпіони Юнацької баскетбольної ліги Київської області!

Команда Максима Міхельсона та Василя Івлєва впевнено виграла Фінал чотирьох й здобула свої перші медалі!

Найменша команда баскетбольної школи «Черкаських Мавп» може потішити першими вагомими успіхами. 9-10-річні баскетболісти на одному диханні пройшли Юнацьку баскетбольну лігу Київської області. Причому цей турнір був для черкаської команди експериментальним, часто на цей тур їздили переважно юнаки 2009-го року народження. Але «Мавпи-08» продемонстрували свою переспективу і впевнено виграли весь турнір.

У Фіналі чотирьох юні черкасці не лишили шансів команді Переяслава (71:23) та Ніжина (68:18)!

Відзначимо, що гравці «Мавп-08» Данило Павлов і Данило Поліщукпотрапили у символічну Юнацької баскетбольної ліги Київської області.

Кілька днів до цього «Мавпи-08» відіграли заключний тур чемпіонату України. У Києві черкасці поступилися харківським командам ДЮСШ-7 та «Політехніку». Втім «Мавпи» ще за тур до цього забезпечили собі місце у фінальному турі ВЮБЛ.

Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп-08»:
«Хороші враження від фіналу та від чемпіонату. Чудово, що заявилися, оскільки ми не знали, чи буде ВЮБЛ по цьому року. Вирішили дограти його до завершення. Протягом турніру часто більше грали діти, які не потрапляли у склад на тури ВЮБЛ, тому вони отримували досвід у цьому чемпіонаті. Закінчили чемпіонат на першій сходинці, впевнено провели фінал. Дуже вдячний організаторам, що дозволили нам грати у цьому турнірі.
Грали сьогодні дуже добре. Дітьми дуже задоволений. Як би не завершився фінальний тур ВЮБЛ, цей сезон вже можна назвати вкрай успішним.
Далі на нас чекає фінал ВЮБЛ. Я здивований, який високий рівень чемпіонату. Раніше по цьому віку не проводили чемпіонату України. Втім діти демонструють змістовний баскетбол. Грають результативно, бували навіть матчі, коли команди здобували по 90 очок.
Налаштовуємося на фінальний тур. Гратимемо із сильними командами Харкова. Команди, які тренуються щонайменше на два роки довше, ніж ми, дехто навіть з дошкільного віку. Це і позначається на результаті.
Ми продовжуємо комплектувати команду. Шукаємо високих і спритних діток. Тому звертаюся до батьків, якщо ви бачите, що ваша дитина випереджає своїх однолітків по зросту – проводьте її до нас. Шукаємо дітей 2008-09-го років народження».

Юнацька баскетбольна ліга Київської області. Фінал чотирьох
«Черкаські Мавпи-08» – Переяслав – 71:23
«Черкаські Мавпи-08» – Ніжин – 68:18

ВЮБЛ-07. 7-ий тур
«Черкаські Мавпи-08» – ДЮСШ-7 – 55:63
«Черкаські Мавпи-08» – «Політехнік» – 53:65
«Черкаські Мавпи-08» – ДЮСШ-7 – 32:69
«Черкаські Мавпи-08» – «Політехнік» – 50:71

Фінальний тур ВЮБЛ-08 відбудеться 21-23 травня у Черкасах!

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук