«Черкаські Мавпи-08» упевнено крокують до фіналу ВЮБЛ та хочуть провести його в Черкасах

Одна із найперспективніших команд нашою баскетбольної школи – «Черкаські Мавпи-08» упевнено крокує до фіналу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. Ця команда сформована з юнаків 2008-го та 2009-го років народження і тренується під орудою Василя Івлєва та Максима Міхельсона.

   На сьогодні наші хлопці є одними з фаворитів чемпіонату України своєї вікової групи. На другому етапі змагань “Черкаські Мавпи-08” зуміли здобути перемоги в усіх восьми матчах!

   Останній шостий тур чемпіонату України для наших хлопців пройшов в Одесі. Там “Черкаські Мавпи-08” виграли по два матчі проти міцних шкіл Литвака та Білостінного.

Результати 6- го туру ВЮБЛ:

БШ ім. Литвака – Черкаські Мавпи-08 36-55

БШ ім. Білостінного – Черкаські Мавпи-08 26-47

БШ ім. Литвака – Черкаські Мавпи 38-49

БШ ім. Білостінного – Черкаські Мавпи-08 33-56

  Завдяки цим результатам наші хлопці достроково вибороли путівку до Фіналу Чотирьох чемпіонату України цієї вікової групи. Попереду у “Черкаських Мавп-08” ще один виїзний тур, який відбудеться у Києві 2-5 травня.  

Склад “Черкаських Мавп-08”:

На сьогодні “Черкаські Мавпи-08” одні з претендентів на проведення Фіналу Чотирьох. Наш клуб подав заявку до ФБУ щодо проведення у Черкасах вирішального етапу сезону. Серед конкурентів Южне та Харків.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук