«Черкаські Мавпи-02» впевнено виграють домашній тур!

Підопічні Володимира Мірошника продовжують боротьбу за вихід у плей-оф ВЮБЛ.


Важливий та насичений тур чемпіонату України провели «Черкаські Мавпи-02». У рідних стінах команда провела шість матчів. Лідери дивізіону Б ще на старті туру забезпечили собі місце у наступному етапі. Попри це, команда продовжила перемагати і в інших матчах. Протягом трьох днів черкасці по два рази зіграли із командами з Одеси, Дніпра та Южноукраїнська.

Насичена програма туру змусила тренера команди, Володимира Мірошника використовувати максимально широкий склад. Так, ігрову практику отримали і гравці найближчого резерву. З усіма своїми суперниками черкасці впоралися. Серед матчів туру були дві гри із командою Дніпра – Інваспорт. Цей колектив бере участь у чемпіонаті поза конкурсом, низка гравців команди значно старші цього віку. У цього суперника «Мавпи» одного разу виграли, іншого – поступилися. У підсумку «Черкаські Мавпи-02» із першого місця виходять до наступного етапу чемпіонату.

Далі дві кращі команди дивізіону Б та шість команд дивізіону А, які посіли місця з шостого по 12-те проведуть тур і поборються між собою за дві путівки до фінального туру.

Володимир Мірошник, головний тренер «Черкаських Мавпа-02»:
«Те, що ми планували – виконали, виграли чотири гри. Завдання на тур виконали. Були команди середнього рівня, всіх їх ми переграли. Матчів було багато. Тому спробували свіх дітей. Я дивився на їхній психологічний стан, на те, як вони виконують завдання, тактичні настанови. Дехто себе добре проявив, дехто психологічно не витримував. Давали побільше часу тим, хто не завжди може грати. Важко грати по дві гри вдень. Тому навіть є мікротравми. Втім ми були готові до цього туру і фізично, і в тактичному плані. Дуже нам допоміг Володимир Чурсін, ми йому вдячні. Тепер вкрай важливим буде наступний тур. Гратимемо із сильнішими командами. Всього два місця у 8-ці. У всіх суперників буде мотивація. Тому готуватимемося. Чекаємо на дату туру, і зараз вже працюємо».

«Черкаський Мавпи-02» – СДЮСШОР ім. Літвака 79 : 38
ЧМ: Назаренко – 11 очок; Рідько – 22 очка; Якименко – 13 очок; Бегека – 11 очок.

«Черкаський Мавпи-02» – ОКПЗО-ДОС-Інваспорт (Дніпро) 58 : 56
ЧМ: Якименко – 10 очок; Назаренко – 12 очок; Рідько – 10 очок.

«Черкаський Мавпи-02» – Олімп (Южноукраїнськ) 75 : 22
ЧМ: Крутогуз – 9 очок; Харсун – 17 очок; Бегека – 19 очок; Криворука – 12 очок.

«Черкаський Мавпи-02» – СДЮСШОР ім. Літвака 64 : 34
ЧМ: Бегека – 13 очок; Голєнков – 10 очок; Внуков – 10 очок.

«Черкаський Мавпи-02» – Олімп (Южноукраїнськ) 92 : 27
ЧМ: Назаренко; Внуков, Якименко; Бегека.

«Черкаський Мавпи-02» – ОКПЗО-ДОС-Інваспорт (Дніпро) 42 : 48

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук