«Черкаські Мавпи-00» на сьомій сходинці завершують чемпіонат

У заключній грі ВЮБЛ «Мавпи» з розгромним рахунком переграли «КСЛІ».
У фінальному турі у черкаських баскетболістів багато чого не вдавалося. Перший матч – поразка за вихід до півфіналу. Вчорашня гра – прикра поразка в одне очко. Сьогодні ж, підопічні Євгенія Ткаченка грали із хорошою агресією і з перших секунд не залишили шансів супернику. Тим самим, гравці «Мавп» продемонстрували, що мали б посідати значно вище місце.

Інтриги, як такої, у матчі не було. Черкаські баскетболісти стартують яскравим ривком 2 : 20. Команда запропонувала щільний захист і на кожний не влучний кидок суперника відповідала своєю атакою. Так, перша чверть фіксує 21 очко переваги «Мавп» – 6 : 27.

До великої перерви кияни зуміли відквитати кілька балів. Однак вже у другій половині зустрічі черкасці знову втікають. І ще до середини третьої чверті стало зрозуміло, що свого «Мавпи» вже не відпустять. Запорукою успіху команди стала команда гра, хороша реалізація кидків – 43 % та агресія на щитах. У підсумку, 41 : 70. «Черкаські Мавпи-00» завершують сезон на сьомій сходинці.

Євгеній Ткаченко, головний тренер «Черкаських Мавп-00»:
«Загалом по фінальному туру. На жаль, ми поїхали не в повному складі. Не поїхали наші перші номери. А троє, хто поїхав, не вилікувалися. Це вплинуло на результат, особливо в нападі. Ми не змогли влучити ті кидки, які завжди влучали. З приводу сьогоднішньої гри. Сьогодні вже краще, влучали кидки, була хороша реалізація. Всі зіграли у свою гру. На жаль, не вийшло це зробити у першій грі. По туру, дякую гравцям, керівництву баскетбольного клубу, обласній дитячій школі, що допомогли дітям грати у чемпіонаті України».

«КСЛІ» – «Черкаські Мавпи-00» 41 : 70 (6 : 27, 17 : 10, 13 : 25, 5 : 8)
ЧМ: Шевченко – 16 + 11 підб; Прокопенко – 13 + 12 підб; Сімоненко – 13 + 4 підб.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук