Сезон 2020-2021 Аматорської Ліги завершено!

Цими вихідними днями команди відіграли останні фінальні ігри сезону 2020-2021.

У суботу завершували сезон гравці другого дивізіону. За третє місце грали “ЧДТУ” та “ЧП”. Справжнє протистояння тривало протягом трьох десятихвилинок. “ЧП” мало перевагу більшу частину часу. А вже у 4 чверті “ЧП” почали потроху поступатись “студентам”. Вже під кінець ігрового часу “ЧДТУ” набрали гарну перевагу, яка наблизила їх до перемоги. Гра була завершена рахунком 79:67, на користь “ЧДТУ”. Вітаємо команду з заслуженою бронзовою нагородою.
За золото та срібло змагались “Ассоль” та “Слемданк”. Глядачі очікували неабиякої боротьби від лідерів турнірної таблиці. Але вже з першої чверті гравці “Слемданк” ніяк не могли впіймати “свою гру”. За першу чверть вони заробили всього 5 очок. У наступних четвертях результативність “Слемданку” покращилась. Але цього було недостатньо для перемоги досвідчених гравців “Ассоль”. Гра була завершена з рахунком 94:80, на користь “Ассоль”. Вітаємо команду з міста Сміли “Ассоль” з золотом другого дивізіону! А команду “Слемданк” вітаємо зі срібною нагородою!
Вітаємо гравців символічних збірних Дивізіону Б та MVP:

“Ассоль” – Лисяк Максим
“Ассоль” – Агейкін Олександр
“ЧП” – Войнаровський Леонід
“ЧДТУ” – Сергій Шевченко
“Слемданк” – Кирило Крутогуз

MVP – Лисяк Максим

У неділю вже завершували сезон команди першого дивізіону. Де за бронзову нагороду змагались “Легіон” та “Дніпровські Акули”. Дуже достойну гру показали обидві команди. Інтрига зберігалася до останньої чверті гри. Але декілька швидких відривів та влучних триочкових від “акул”, поставили крапку у цій зустрічі. Володарями бронзового кубку стали “Дніпровські Акули”, з чим ми їх і вітаємо!
За перше місце першого дивізіону змагались “Ветеран-Баскет” та “Смайл-Баскет”. Ця гра стала найцікавішою грою з усіх фінальних ігор. Такого яскравого протистояння в аматорській лізі глядачі спостерігали давно. Командам не вистачило чотирьох чвертей, щоб визначитись хто стане переможцем. Чий же стане золотий кубок вирішила остання хвилина в овертаймі. Важко, але все ж далася перемога “Ветеран-Баскету”. Вітаємо з яскравою перемогою “ветеранів” з першим місцем, а “Смайл-Баскет” вітаємо зі сріблом!
Також вітаємо гравців символічної збірної Дивізіону А та MVP:
“Легіон” – Ілля Пріхно
“Дніпровські Акули” – Євгеній Гай
“Смайл-Баскет” – Віталій Чорновіл
“Ветеран- Баскет” – Андрій Шимуля
“Ветеран-Баскет” – Вадим Голик

MVP – Вадим Голик

Всім учасникам, організаторам та глядачам дякуємо за проведення такого яскравого та незабутнього сезону. Не дивлячись, на важку ситуацію у всьому світі, нам вдалось успішно завершити черговий сезон. За що, ще раз всім велике ДЯКУЮ!!! Сподіваємося на зустріч з вами та новими учасниками у наступному сезоні 2021-2022. Успіхів та до зустрічі!!!
PS. Фото з нагорождення Ви можете завантажити за посиланнями нижче. За фото дякуємо Максиму Гаптару!

Напишіть відгук