Результати Фіналу Кубку області з баскетболу

У суботу було проведено фінальні ігри Фіналу Кубку області з баскетболу, де зустрілись команди Черкаського району, Сміли, Кам’янки та Умані. 

Спочатку відбулось жеребкування, завдяки якому визначились пари. Черкаський район зіграв з командою із Сміли, а Кам’янка зіграла проти команди Умані.

Команді із Сміли до останніх хвилин вдавалося триматися на рівні але під кінець гри комана Черкаського району всеж взяла верх. Гра завершилась з рахунком 87-71. Найкращими гравцями стали Пилипай А. – 30 очок, Голик В. – 26 очок, Лисяк М. – 25 очок, Сергєєв С. – 19 очок. Таким чином команда Черкаського району отримала змогу зіграти у фіналі.

Гра другої пари виявилась дуже цікавою, чого тілько коштують трьохочкові кидки Чигринова Олексія, саме вони допомогли здобути перемогу. Гра була завершена з рахунком 84-70 на користь команди з Кам’янки. Кращі гравці: Чигринов О. – 30 очок, Слободянник М. – 24 очки, Задачін Д . – 22 очки, Попик В. – 19 очок. За результатами цієї гри визначились команди-фіналісти.

У фіналі зустрілись команда Черкаського району та команда Кам’янки. Ця гра перетворилась на змагання трьохочкових. Важко і підрахувати скільки було реалізовано трьохочкових. Завершилась гра на користь команди з Кам’янки, яка перемогла з рахунком 81:76. Таким чином команда Кам’янки стала переможцем Кубку області. Найрезультативнішим гравцем змагань став Чигринов Олексій, за що був відзначений персональним кубком.

Напишіть відгук