Передматчеве інтерв’ю з тренером БК “Олімп”

Минулий тур став першою поразкою для команди в цьому сезоні. Чи не зменшився запал у команди?

Так, перша поразка у нас. Прикра поразка. Гра була хорошою. Ми побоювалися Сіднея, Брегана, Недзелського. Утримати Сіднея нам вдавалося протягом двох чвертей, а Недзелський влучав, влучав через руки. Брегана теж намагалися стримати як могли. А взагалі дві чверті ми відіграли добре. Перша половина закінчилася з +9 в нашу користь, а ось третю ми повністю провалили. Ми набрали мінімум балів, а «пожежники» цим скористалися. Звичайно роль зіграли наші кадрові втрати – це Соломинський, який сів за п’ять фолів, Ситнику було складно без Філіпенко, не вистачило нам і Марченко з його трьох-очковими. Хочу відзначити гру Хандуся, дуже добре зіграв. Боролися до кінця. За 1:40 до кінця Ситник «витягнув». Але, правда, 25 секунд до кінця не зміг забити штрафні, напевно, позначилася втома і напружена кінцівка. Недооцінки суперника не було. Ми всі команди поважаємо і до кожної гри готуємося грунтовно. Поразка була дуже не приємною, але нічого. Хлопці всі в настрої, все в повній боєготовності і готові до наступних ігор. Я думаю, що з «пожежниками» ми ще зустрінемося. Завершимо не закінчену розмову.

Який настрій на гру з чемпіоном другого дивізіону? Усі будуть на грі?

Так, завтра чекає гра з «Фрегатом» – це чемпіон минулого сезону в дивізіоні «Б». У цьому сезоні вони трохи гірше виступають, на їх рахунку вже дві або три поразки. Вони понесли великі втрати – це Тимофіїв, Басанський. Залишився Реньгач з ідеальним середнім кидком, посилилися молодими «мавпами», які теж добре себе показують. На завтрашню гру ми налаштовуємося дуже серйозно.

Ви вже потроху приймаєте участь у матчах в якості гравця. Як себе почуваєте? Як проходить одужання?

Так, приймаю участь в іграх. Я не планую змінити тренерство на гравця. Поки просто звикаю до майданчика, м’яча. Дякую другому тренеру Марченко. Він мені багато підказує. Його великий досвід, відіграє велику роль. Зараз я потихеньку набираю форму. Цього року хочу потрапити в студентську лігу разом із збірною ЧНУ. Нога не турбує і думаю не буде. Намагаюся забути. А взагалі все добре.

Можете зараз спрогнозувати переможця цього року?

Прогнозувати ще дуже складно, так як не всі ігри зіграні і не знаємо які пари будуть в плей-офф. Це теж саме, що сказати в якій грі Мірошниченко зробить тріпл-дабл, ну або хоча б дабл-дабл. Не в образу Мірошниченко. В аматорській лізі всі команди мають шанс на виграш, навіть ті хто займуть восьме місце. В парі обіграють, піднімуться вище і вище, і вийдуть у фінал. Вісімки будуть важкі і пари будуть класні. У плей-офф буде в два рази важче. Команди вивчили один одного і знають, де кого стримати, як у тому чи іншому випадку зіграти. Ми прийшли «Олімпом» у чемпіонат, ми хочемо його виграти, ми прийшли забрати кубок, піднятися на олімп і його утримати.

Напишіть відгук