Останній тур місяця

28 січня в чемпіонаті міста Черкаси зіграють шостий тур. Всього заплановано шість матчів. Першими зустрінуться БК «Олімп» – БК «Рятівник». Чи продовжать «олімпійці» переможну серію? Дізнаємось у суботу. Другими зіграють чемпіони минулого року та друга команда «студентів».

 

«На нас чекає гра з чемпіоном минулого сезону “Фрегат”. Команда, в цьому сезоні, показує не найкращу гру (в порівнянні з минулим) але у них присутня атмосфера чемпіона. Для «ЧДТУ-2» ця гра дуже важлива в плані просування в турнірній таблиці. І ми зробимо все, щоб обіграти чемпіонів!» – помічник тренера БК «ЧДТУ-2» Кузьменко Олексій.

 

Відразу за ними зіграють БК «ЧДТУ» – БК «Авіс». «Студенти» тримаються другими у турнірній таблиці і навряд поступляться команді з Кам’янки.

Далі зустрінуться аутсайдери дивізіону «Б». О 15:15 зіграють БК «Форсаж» та БК «ЧП». Результат матчу передбачити важко, тому залишається лише спостерігати.
О 17:00 заплановано гру між БК «Берегиня» та БК «Флеш-Рояль». Якщо «Флеш-Рояль» буде в повному складі, то гра буде на рівних.

«”Берегиня” в цьому сезоні дуже гідно себе показує, тому недооцінки суперника не буде точно. На цей раз на гру прийде більше 5-ти осіб. Залізно. Але не дивлячись на відсутність нашого головного скорера, ми дамо бій не жартівливий. Особисто, на мою думку, гра повинна бути дуже цікавою, явними фаворитами ні їх, ні себе я не вважаю. Думаю, висловлю загальну думку, коли скажу, що ми дуже сподіваємося на справедливе суддівство 🙂  І нехай переможе найсильніший!» – гравець БК «Флеш-Рояль» Голик Артем.

Завершиться ігровий день грою команд з першого дивізіону. Зустрінуться БК «Місто» та БК «Смайл-Баскет». Судячи з положень команд, результат буде на користь «Міста».

Розклад ігр 28 січня:
БК «Олимп» – БК «Рятівник» о 10:00;
БК «ЧДТУ2» – БК «Фрегат» о 11:45;
БК «ЧДТУ» – БК «Авіс» о 13:30;
БК «Форсаж» – БК «ЧП» о 15:15;
БК «Берегиня» – БК «Флеш-Рояль» о 17:00;
БК «Місто» – БК «Смайл-Баскет» о 18:45;

Усі ігри пройдуть на майданчику спорт-комплексу «Будівельник». Запрошуємо всіх підтримати команди. А для тих, у кого не буде можливості бути присутнім на іграх, ми запустимо онлайн трансляцію матчів. За трансляцію велике ДЯКУЮ гравцю, тренеру команди БК «ЧДТУ-2» Констянтину Рудакову.

Напишіть відгук