Найменші Черкаські Мавпи виграли свій перший матч у овертаймі

У неділю, 9 червня, в четвертий день турніру в Коблево, найменші гравці “Черкаських Мавп” грали з одеськими баскетболістами 2010-2011 року народження – командою “Гаврош”. В овертаймі з рахунком 20:20 перемогли черкасці, інформує у Facebook батько одного із гравців, черкаський депутат Тарас Коломієць.

“Мавпенятка” впевнено розпочали гру із розривом у кілька очків. Перша половина закінчилась з їхньою перевагою – 14:10.

В другій половині матчу одесити краще почали грати в захисті та нападі, в результаті чого наздогнали черкаську команду. У четвертій чверті двоє лідерів “Мавп” були вимушені сісти на лаву запасних: Дамір Ткаченко отримав травму, а Данііл Бачурін отримав 5 фолів.

В грі залишилось тільки 6 наших гравців проти 12 дорослих одеських хлопчиків. Але наші маленькі баскетболісти проявили справжній чоловічий характер і билися до кінця, програючи по ходу матчу. На останніх секундах, завдяки влучному штрафному кидку капітана команди Михайла Міровіцького, ми перевели гру в овертайм при рахунку 20:20″, – розповідає Тарас Коломієць.

Усі баскетболісти вийшли на додаткові три хвилини матчу максимально сконцентровані та налаштовані на перемогу.

В захисті надійно відіграв тандем з двох Даніілів, мого маленького Коломійця і Бачуріна, якому дозволили зіграти в овертаймі. Також на майданчик вийшов травмований Дамір, який проявив справжній бійцівський характер. Справжні лідерські якості проявив капітан Михайло Міровіцький, який забив всі 4 очки в овертаймі, 2/2 штрафні кидки і 2 очки в швидкому відриві. Хочу відмітити, що інші гравці – Альоша Карий, Саша Харламбов, Тіма Крутогуз та Вова Казлітин, – також намагалися добре виконати поставлені тренером задачі. В кінці матчу, після фінального свистка, наші втомлені “мавпенятка” навіть не зрозуміли, що вони “вирвали” першу перемогу в своєму спортивному житті в овертаймі!” – каже Коломієць.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук