Мавпи-08 переграли принципового суперника й вийшли на перше місце

Підопічні Максима Міхельсона та Василя Івлєва забезпечили собі одноосібне перше місце в группі чемпіонату України.
Найменша команда баскетбольної школи “Черкаських Мавп” вирушила до Боярки, де проходить черговий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Вже в першому матчі туру наші хлопці зустрічалися із головним суперником у группі столичним колективом київської СДЮСШОР із баскетболу. До цього “Мавпи-08” вже двічі перегравали киян, і одного разу поступилися. У заключному матчі черкасці знову здолали суперника – 65:50.

Ця перемога дозволила “Черкаським Мавпам-08” достроково забезпечити собі перше місце в групі й перепустку до наступного етапу чемпіонату України.

Василь Івлєв, тренер “Черкаських Мавп-08”:
“Це була хороша і важлива перемога. Але це лише проміжний результат – вихід з групи. Головна наша мета – перемогти у цьому турнірі. Хлопці молодці, добре відіграли в захисті. Так, були помилки, але всі старалися, боролися. Кожний, хто виходив на майданчик, віддавав всього себе. Гра була рівна, очко-в-очко. Але з середини третьої чверті ми пішли у відрив. В першу чергу за рахунок захисту й бажання вдалося так суттєво додати й перемогти.
Хлопці задоволені, але всі розуміють, що нам треба ще багато чому вчитися. Ці перемоги – як індикатор для подальшого розвитку, мотивації ставати кращими й прогресувати”.

Після цієї гри “Черкаські Мавпи-08” впевнено розібралися із командою Переяслава. А далі на черкасців чекає гра з Броварами.

“Черкаські Мавпи-08” – СДЮСШОР із баскетболу – 65:50
“Черкаські Мавпи-08” – БК Переяслав – 76:26

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук