«Мавпи»-04 інтенсивно готуються до нового сезону (ФОТО)

Тренер команди «Черкаські Мавпи»-04 Олександр Лашко розповів про насичену програму підготовки, яку його хлопці пройшли в червні, та поділився подальшими планами на літо.

 – Сезон ми закінчили не дуже вдалося. Тому нам дуже хочеться реабілітуватися, і ми відразу приступили до підготовки до нового сезону. 

Уже на початку червня ми продовжили тренуватися. Також в червні провели десятиденні збори, на яких нашими спаринг-партнером стали СДЮШОР ім. Литвака з Одеси. 

Вранці в нас трикілометровий крос по пляжу, далі – купання в морі або басейні, опісля – денне тренування плюс вечірня ігрова практика. Хлопці здорово відпрацювали, оздоровилися та отримали масу позитивних емоцій для подальшої роботи, – розказує він.

У період червневих зборів «Мавпи» також взяли участь в щорічному міжнародному турнірі “Примор’я”, де вибороли 3-тє місце.

Після повернення в команди був кількаденний відпочинок, і робота знову продовжилася. Черкащани працювали з тренером по фізпідготовці основної команди Сергієм Загоруєм. Хлопці були поділені на дві групи і наполегливо проводили роботу над своїми фізичними кондиціями.

 – У середині липня буде невелика перерва, і вже на початку серпня ми продовжимо підготовку. Якщо все буде за планом, у вересні візьмемо участь в турнірі. Так що літо обіцяє бути насиченим, – пояснює Лашко.

За словами тренера, два гравці команди, Кирило Прокопенко та Іван Нижегородцев,запрошені на перегляд в збірну U-14.

 – Сподіваємося, хлопці покажуть свій потенціал. І хочу сказати тим, хто з різних причин поки що не викликані в збірну: не засмучуйтесь, а працюйте старанно й не зупиняйтесь.

Хочу подякувати батькам, керівництву, тренерам і хлопцям за допомогу, довіру і зусилля, що допомагають нам рухатися вперед, – підсумував Лашко.

Напишіть відгук