Друга команда «Мавп»-06 пробилася до фіналу свого дивізіону

«Черкаські Мавпи-ОСДЮШОР», які є другою командою «Мавп» 2006-го року народження, фінішували в своїй підгрупі на другій сходинці та пробилися до фінального етапу дивізіону «Б».

Починаючи із 16 травня, в Черкасах в стінах ПС «Фотоприлад» черкащани зіграли 4 поєдинки.

У перший ігровий день господарі поступилися лідеру своєї групи ДЮКФП-4-СІТІ з Херсону 31:50. Зазначимо, що в підсумку саме херсонці пробилися до фінального етапу із першої сходинки.

Наступні три поєдинки підопічні Євгена Ткаченка на домашньому паркеті виграли. Наступного дня в дуже непростому матчі черкащани здолали другу команду СДЮСШОР ім.ЛІТВАКА Б.Д. з Одеси 47:45. 

Далі «Мавпи» виявилися сильнішими за ДЮКФП-2 з Краматорська 59:50, після чого здолали дублерів із дніпровського СДЮСШОР-5 46:36.

Три перемоги, здобути в цьому турі, дозволили «Мавпам» фінішувати в свої підгрупі на другій сходинці і пробитися в четвірку найсильніших команд дивізіону «Б» серед юнаків 2006 року народження.

У активі черкащани – 5 перемог у 8 іграх.

Євген Ткаченко, тренер команди:

«Ми вдало зіграли в цьому турі, виграли 3 матчі і тепер виходимо у фінальну частину дивізіону Б. Вирішальні матчі відбудуться в кінці травня.

Минулого туру ми програли дві гри в Одесі (у кінці квітня «Мавпи» поступилися командам із Херсону та Дніпра – ред.), цього разу вийшло зіграти краще. Ми програли Херсону – лідеру групи, але ключовою була гра з Дніпром. У цьому матчі вирішувалося, хто вийде з другого місця.

Ми зібралися, зіграли організовано і вийшли до фіналу. Ключові матчі чекають на нас попереду», – сказав він.

Зазначимо, щодо фінального етапу пробилося 4 команди. Окрім черкащани та херсонського ДЮКФП-4-СІТІ за перемогу в дивізіоні поборються ДЮСШ із Кропивницького, яка виграла всі ігри в своїй підгрупі, та третя команда дніпровської СДЮШОР-5.

Напишіть відгук