Двох вихованців Черкаських Мавп запросили до кадетської збірної України

Гравці команди “Черкаські Мавпи-06-ОСДЮСШОР” Максим Фесун та Володимир Анікін вперше запрошені до кадетської збірної України. Черкасці увійшли до списку 14-ох кращих гравців цієї вікової категорії.

Володимир Анікін

З 26 липня по 5 серпня відбудеться табір кадетської збірної України. Під керівництвом Дмитра Шаламова та Володимира Піщікова 14-ть баскетболістів готуватимуться до нового сезону. Восени кадетська збірна України братиме участь у Європейській баскетбольній лізі. А ще через рік ці юнаки мають шанс поїхати на чемпіонат Європи U-16.

Відзначимо, що цьогоріч Максим Фесун і Володимр Анікін у складі команди “Черкаські Мавпи-06-ОСДЮСШОР” стали бронзовими призерами Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Головний тренер команди Євген Ткаченко задоволений, що хлопців запросили до збірної.

Максим Фесун

Євген Ткаченко, головний тренер “Черкаських Мавп-06-ОСДЮСШОР”:
“Добре, що хлопці потрапили до кадетської збірної. Для них головне – закріпитися у цій команді. Для цього потрібно ретельно працювати. Я не дуже звертаю увагу на цей виклик, тому що це свого роду аванс. Сьогодні вони у збірній, а завтра ні. Тому треба ще більш наполегливо працювати. Я хлопцям ще раніше говорив, тренуйтеся – можете потрапити до команди. Цей виклик – аванс для них, за їхні виснажливі тренування та наполегливу роботу.
Для мене головне, щоб вони зростали і ставали кращими, як гравці. Щоб демонстрували якісний баскетбол, представляли “Черкаські Мавпи” і збірну України”.

Нагадаємо, що цього літа цілий ряд представників “Черкаських Мавп” представляє різні збірні України. Центровий Дмитро Скапінцев запрошений до національної збірної України. У таборі збірної України 3х3 працює гравець “Мавп” Нікіта Руслов. Гравці дубля Ігор Сергеєв, Юрій Романовський та Сергій Мельник були викликані до молодіжної команди України.
Владислав Єфименко, Аріна Фатнєва та Кіра Куроп’ятник займалися у юнацьких збірних України.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук