Венето-Черкаси-07 – переможці Кубку ВЮБЛ!

“Венето-Черкаси-07” перемогою завершили Кубок ВЮБЛ серед команд дівчат 2007-го року народження. Вихованки приватної баскетбольної школи Михайла Бродського здобули перемогу над ДЮСШ-1 (Чернівці-1). Ця перемога дозволила нашій команді посісти перше місця на турнірі!

Третій матч Кубка ВЮБЛ для черкащнок також був вкрай складним. Баскетболістки ДЮСШ-1 приголошили господарок у першій половині зустрічі. У підопічних Наталії Євтушевської не клеїлася гра в атаці, команда хибила багато кидків, не вдавалися командні взаємодії.

Втім за рахунок пресингу суперника по всьому майданчику “Венето-Черкаси” зуміли триматися на відстані 6-ти очок. Було помітно, що у черкащанок ще є резерви. Як результат, у другій половині зустрічі “Венето-Черкаси” почали відіграватися, а згодом взагалі вийшли вперед.

Загроза в атаці йшла від багатьох баскетболісток. Як результат, поступаючись велику частину матчу, черкащанки здійснили ривок у четвертій чверті і довели матч до перемоги – 68:58.

Ця перемога забезпечила “Венето-Черкасам” перше місце на турнірі. Це сталося завдяки результату у матчі Збірної Києва та команди СДЮСШОР-5. Так, у трьох команд було по дві перемоги та по одній поразці, втім за додатковими показниками “Венето-Черкаси” стали переможцями. Відзначимо, що Каріна Шевцова стала MVP турніру. В одному з матчів наша баскетболістка оформила перший в історії турніру квадрупл-дабл!

“Венето-Черкаси” – ДЮСШ-1 (Чернівці) – 68:58 (14:20, 20:20, 13:9, 21:9)
Черкаси: Власенко – 4; Шевцова – 15+9 піль, 7 пер, 5 перех; Кушніренко – 15+18 підб; Левченко – 12+14 підб, 4 перех; Куроп’ятник – 10+6 підб, 8 пер, 9 перех – старт; Дружченко – 10+8 підб; Гибало – 2.
Статистика матчу

Турнірне становище
Венето-Черкаси – 2/1
Збірна Києва-Мобі – 2/1
СДЮСШОР №5-ДФКС (Дніпро) – 2/1
ДЮСШ №1 – 0/3

Напишіть відгук