Аматорська ліга стартувала!

Цими вихідними стартував новий сезон Аматорської Ліги 2019-2020. Результати ігрового дня та статистика далі у новині. 

Відкривали сезон БК “ЧП” та БК “Слемданк”. Впевнена перемога БК “ЧП” вдалась завдяки новим гравцям Гривачевському С. та Войнаровському Л., які на двох здобули 46 очок. Рахунок по завершенню склав 65:78. Статистику гри можна подивитись тут.

Продовжився перший тур грою команд БК “Берегиня” та БК “Легіон-2”. Вже з перших моментів БК “Берегиня” здобула перевагу. Кінцевий результат гри – 76:59 на користь “Берегині”. Статистика гри доступа за посиланням.

Экватором ігрового дня стала гра БК “Місто” та БК “Ассоль” (Сміла). Перша гра команди-новачка виявилась не надто вдалою. Гра завершилась з рахунком – 106:55 на користь БК “Місто”. Детальну статистику можна подивитись за посиланням.

Четвертими зіграла команда-чемпіон БК “Легіон” та БК “Смайл-Баскет”. Команда із Золотоноші показа, як завжди, гарний баскетбол та отримла свою тринадцяту перемогу поспіль. Гра була завершена з рахунком 96:70 на користь БК “Легіон”. Статистика гри.

Закривали ігровий день грою БК “Дніпровські акули” проти БК “Ветеран-Баскет”. Впевненою грою “ветерани” здобувають перемогу з рахунком 70-108. Статистика гри.

Турнірна таблиця з’явиться пізніше. Слідкуйте за новинами. ‘

Напишіть відгук